5961NJ
HORST
tel. 077-3983302

Opstelling RKSV Prinses Irene VR1 (zon)

De Prinses Irene vrouwen gingen met 2-0 onderuit tegen het gepromoveerde Wittenhorst. Prinses Irene begon goed aan de wedstrijd creëerde voldoende kansen maar moest wel gefocust blijven op de omschakeling bij balverlies vanwege de snelle voorwaartsen van de vrouwen uit Horst. Voor de rust stond er een 1-0 stand op het scorbord door Carin Vissers (foto in oranje shirt) die ook na rust de 2-0 maakte. Waardoor het elftal van coach Sangoer blijft snakken naar een mooie overwinning.

Helaas voor onze vrouwen zaten in de 1e helft de lat en de goalie van Wittenhorst hen in de weg om tot scoren te komen. Een voetbalwet is dan,  dat ging zondag ook weer op, als je zelf niet je kansen afmaakt, doet de tegenstander het wel. Na een half uur spelen kwam Wittenhorst dan ook op een 1-0 voorsprong.
In de tweede helft probeerden onze vrouwen de stand gelijk te trekken. Werden er pittige duels uitgevochten vanuit beide kanten op een sportieve manier. Maar echt gevaarlijk werd Prinses Irene niet meer, waardoor Wittenhorst ook niet echt in de problemen kwam. Carin Vissers liet haar tweede van de dag noteren en bepaalde zo de eindstand van de wedstrijd.

Coach Alex Sangoer: “ Ik kan de ploeg niet veel verwijten, ze doet er alles aan. Ze vechten om de bal als strijders maar, op dit moment zit het geluk ook niet mee. Reden voor paniek hoeft er nu nog niet te zijn, wel weten we als groep, dat we onze doelstelling die we aan het begin van het seizoen maakten moeten bijstellen.
Ondanks de situatie waarin we verkeren ben ik wel blij om te zien dat de groep in elkaar blijft geloven. Vaak zie je dan dat er wat wrijving komt op het moment dat het niet draait zoals je dat graag wilt zien. Dat is dan ook weer de kracht van deze groep. Het ligt ook niet aan de kwaliteit, daar hoeft niemand aan te twijfelen. Het is daarom wel prettig dat iedereen nog rustig blijft onder deze omstandigheden en dat we vertrouwen in elkaar blijven houden.”